Jaunas prasmes

= Lielāki ienākumi

Pievienojies miniAkseleratoram

Apgūstiet kādu no piedāvātajiem miniAkseleratoriem jeb mērķtiecīgām apmācību programmām, kas apvieno biznesa akseleratoru un apmācību formātu, un iegūstiet prasmes, kas mērķētas uz to, lai palielinātu Jūsu panākumus biznesā un personīgajā turībā.

Uzzināt vairāk
Ļoti patika kursa struktūra, izcils saturs. Ļoti zinošs, patīkams pasniedzējs. Patika tas, ka viss tiek detaļās izstāstīts un parādīts praktiski.
Antra
3500+ absolventi
miniAkseleratorā kopš 2016.gada

Kas ir miniAkselerators?

miniAkselerators apvieno tiešsaistes apmācību un biznesa akseleratoru formātu, sniedzot mūsu dalībniekiem uz pelnīšanas mērķi orientētas online apmācību programmas. Piemēram Etsy miniAkselerators palīdz iegūt pirmo pārdošanu Etsy.com platformā. NoCode miniAkselerators palīdz apgūt mājaslapu un citu web risinājumu izstrādi savu vai citu ideju realizēšanai. Akciju investīciju miniAkselerators palīdz apgūt investīciju pamatprincipus personīgās bagātības veidošanai ar investīcijām finanšu instrumentos.

MiniAkseleratora programmas

miniAkseleratoru programmas sastāv no 12 nodarbībām un konkrētiem rīcības soļiem mājasdarbu veidā, lai aizvestu Jūs līdz programmas mērķim.
Etsy miniAkseleratorā programmas mērķis ir aizvest Jūs līdz pirmajiem pirkumiem uz Etsy platformas.
Amazon miniAkseleratora mērķis ir aizvest Jūs līdz spējai atrast īsto Amazon pārdošanas stratēģiju un spēt palaist produktu platformā.
NoCode programmas mērķis ir, ka Jūs spējat izveidot mājaslapu, aplikāciju vai citu webrisinājumu, izmantojot bez-koda rīkus, lai realizētu savu biznesa ideju vai pārdotu jauniegūtās prasmes web-risinājumu izstrādē.
Akciju investīciju miniAkseleratora mērķis ir, ka Jūs apgūstat investēšanas pamatprincipus un spējat izvērtēt dažādus uzņēmumus investīcijām.

Akciju tirgus investīciju analīze personīgo ieguldījumu izvērtēšanai
no 229.00 EUR
12 nodarbības
20h video materiāla
4 Testi

Mēs ticam, ka investīcijas akciju tirgos ir veids, kā audzēt personīgo bagātību. Un zināšanas par investēšanu pieaugušam cilvēkam ir tikpat svarīgas, kā lasītprasme bērnam. Tāpēc esam izveidojuši 8 nedēļu programmu, lai palīdzētu izprast investēšanas pamatprincipus tā, lai dalībnieki spētu atrast investīciju iespējas, izvērtēt tās un kursa noslēgumā iegādāties pirmās akcijas Baltijas vai Amerikas akciju tirgos.
Programmas ietvaros dalībnieki apgūs investīciju veikšanai nepieciešamās zināšanas no pamatprincipiem līdz izvērtētiem ieguldījumiem ar mērķi audzēt personīgo bagātību akciju tirgos.

Apskatīt programmu
Etsy.com digitālās platformas apgūšana pārdošanai internetā
No 229 EUR
12 nodarbības
20h video materiāla
4 Testi

ETSY ir tiešsaistes tirdzniecības platforma, ko veiksmīgi izmanto uzņēmēji Latvijā un visā pasaulē. Lai gūtu panākumus, būtiski izprast un prasmīgi izmantot rīka piedāvātās iespējas. Programmas dalībnieki apgūs veiksmīgu Etsy veikala palaišanu - no nišas identificēšanas, atslēgvārdu noteikšanas līdz produkta palaišananai un pārdošanas veicināšanai.
Programma sniedz iespēju apgūt jauna produkta palaišanu ETSY, praktiski mācoties un izveidojot savu veikalu 8 nedēļu laikā, pieredzējušas Latvijas Etsy uzņēmējas pavadībā.

Apskatīt programmu
Ātra un droša tīmekļa lietotņu izstrāde, neizmantojot kodu un programmēšanu
no 229 EUR
12 nodarbības
30h video materiāla
4 Testi

Šobrīd strauji attīstās No-Code jeb bez-koda izstrāde, kas ļauj ātrāk un lētāk izstrādāt tīmekļa vietnes un mobilās lietotnes. Vadošais tehnoloģiju pētījumu uzņēmums “Gartner” prognozē, ka jau 2024. gadā 65% lietotņu izstrādes notiks ar “No-Code” rīkiem, tāpēc nenokavējiet iespēju iegūt zināšanas, kuras kļūst aizvien pieprasītākas.
Programmas ietvaros dalībnieki gūs zināšanas par populārākajiem No-Code rīkiem, ar kuru palīdzību var realizēt tīmekļa vietnes un mobilās lietotnes.

Apskatīt programmu
Amazon.com digitālās platformas apgūšana pārdošanai internetā
No 249€
12 nodarbības
20h video materiāla
4 Testi

Amazon.com ir viena no pasaulē ietekmīgākajām e-komercijas platformām, un tās pārzināšana var būt būtisks ieguvums kā uzņēmējiem, tā biznesa attīstītājiem un mārketinga speciālistiem.
Programmas ietvaros dalībnieki apgūs un praktizēs zināšanas par produktu palaišanu Amazon platformā - no nišas identificēšanas, konkurentu izpētes līdz produkta palaišanai, reklamēšanai.

Apskatīt programmu

Partneri, ar ko realizētas miniAkseleratoru programmas

Kā notiek miniAkselerators?

Iestājoties miniAkseleratorā Jūs saņemsiet pieeju izvēlētajam kursam, kur varēsiet skatīties video-lekcijas sevis-izvēlētā laikā un uzdot jautājumus kursa lektoram visu programmas periodu. Programmas periods ir 6-12 nedēļas, ar skaidriem rīcības soļiem, kas aizvedīs Jūs līdz konkrētās programmas plānotajam mērķim.

1.Izvēlieties vienu no programmām

Šobrīd miniAkselerators piedāvā 4 dažādas programmas. Varat izvēlēties vienu vai vairākas no tām.

2.Apgūstiet kursu saturu

Jums būs pieejama mācību platforma, kurā esam ievietojuši visu kursa saturu. Varēsiet to apgūt sev ērtā laikā un nepieciešamības gadījumā uzdot jautājumus pasniedzējiem.

3.Saņemiet diplomu

Pēc veiksmīgas kursu pabeigšanas, katrs no mūsu programmu absolventiem saņem diplomu no miniAkseleratora.

4.Izmantojiet zināšanas un prasmes, lai pelnītu vairāk

Apmācību galvenā vērtība ir konkrētas zināšanas un prasmes, kas Jums paver durvis uz jauniem pelnīšanas virzieniem.

Absolventu atsauksmes

Create beautiful webflow sites with this flowbase free template.
Clone for free and get started building a site today.

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod.
Sarah Smith
Lead Developer, Flowbase
Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod.
Craig Sams
Lead Developer, Flowbase
Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod.
Simon Lee
Lead Developer, Flowbase

Atsauksmes no mūsu studentiem

Iesaku kursu apgūt visiem, kuriem ir interese par mājas lapas vai aplikācijas izstrādi

Kursi bija noderīgi, tie pavēra jaunu skatījumu uz programmēšanu. Pirms šiem kursiem biju apguvusi mājas lapu izstrādi izmantojot kodu, bet pēc no-code kursa sapratu, ka to pašu un vairāk var izdarīt neizmantojot kodu. Iesaku kursu apgūt visiem, kuriem ir interese par mājas lapas vai aplikācijas izstrādi, t.sk. arī tiem, kuri šaubās par sāvam spējām vai nav iepriekšejā pieredze IT jomā. Es, bez IT izglītības, ar mājas lapas izstrādi tiku galā abos apmācību kursos, bet viennozīmīgi varu pateikt, ka strādāt no-code pieejā būs vieglāk, ātrāk, saprotamāk, savukārt gala rezultāts būs līdzvērtīgs profesionāla programmētāja darbam.

Ilze
No-Code miniAkselerators

Paldies par vērtīgo kursu!

Paldies par vērtīgo kursu! Kasparam mācību vielu sanāca pasniegt ļoti aizraujoši ar daudz piemēriem no dzīves. Ļoti novērtēju arī, ka visa slaidos iekļautā informācija bija aktuāla, nekas nebija novecojis. Kursa laikā arī sāku jau praktiski pielietot iegūtās zināšanas, nomainot investīciju platformu uz ieteikto, gan arī ieguvu noderīgus viedokļus par investēšanas tēmu kopumā.

Liene
Akciju Investīciju miniAkselerators

Bez šiem kursiem pati maldītos gadiem, kamēr kaut ko saprastu.

Esmu sajūsmā par kursiem. Tie bija ļoti vērtīgi un noderīgi. Bez šiem kursiem pati maldītos gadiem, kamēr kaut ko saprastu. Jau tagad izmantoju iegūtās zināšanas, lai pilnveidotu savu Etsy veikalu. Pasniedzēja arī ļoti superīga, atsaucīga un zinoša. Paldies par iespēju mācīties!

Madara
Etsy miniAkselerators

miniAkseletora pasniedzēji

Aivis Veļķeris

E-komercijā darbojas kopš 2016.gada, sācis ar eBay platformas izmantošanu uzņēmējdarbībā, bet pēdējo gadu laikā fokusējas tieši uz Amazon.com platformu, palaižot Amazon private-label produktus. Aivim arī ir savs ASV reģistrēts uzņēmums, kas izmanto Amazon.com platformu, lai tirgotu dažādus produktus.

Edīte Klīdzēja

Izveidojusi 3 veiksmīgus Etsy veikalus. Pirmais veikals ir pārdevis vairāk kā 58 000 produktu kopš 2011.gada, kas ir lielākais pārdošanas apjoms Latvijā starp Etsy veikaliem. Edītes pieredze un zināšanas ļāvušas atvērt arī vairākus citus veiksmīgus Etsy veikalus. Lielākais Etsy veikals: LaserBeads.

Kaspars Peisenieks

Investoru Kluba izpilddirektors, neatkarīgs personīgo finanšu un investīciju eksperts ar 15 gadu pieredzi. Vairākus gadus pārvaldījis turīgu personu investīciju portfeļus vietējā kapitāla bankā. Pasniedz lekcijas un seminārus par personīgo finanšu un investīciju tēmām. Izglītība: Maģistrs finanšu vadībā Banku augstskolā, MBA no SBS Šveices biznesa skolas, CFA analītiķa sertifikāts.

Kārlis Kivlenieks

Ar No-Code palīdzību realizējis desmitiem ideju gan sev, gan klientiem, gan pielieto šīs zināšanas dažādu risinājumu izstrādei savā darbā. On Deck programmas laikā izveidoja “Meet Ollie” aplikāciju, ko Glide uzņēmuma vadītājs atzina par labāko Glide lietotni programmas laikā. Baltic No-Coders līdzdibinātājs un Glide vēstnieks.

Biežāk uzdotie jautājumi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

How do they get those boats in glass bottles?

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua put a bird on it squid single-origin coffee nulla assumenda shoreditch et. Nihil anim keffiyeh helvetica, craft beer labore wes anderson cred nesciunt sapiente ea proident. Ad vegan excepteur butcher vice lomo. Leggings occaecat craft beer farm-to-table, raw denim aesthetic synth nesciunt you probably haven't heard of them accusamus labore sustainable VHS.

I swallowed an ice-cube, but I havn't pooped it out yet? What gives?

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua put a bird on it squid single-origin coffee nulla assumenda shoreditch et. Nihil anim keffiyeh helvetica, craft beer labore wes anderson cred nesciunt sapiente ea proident. Ad vegan excepteur butcher vice lomo. Leggings occaecat craft beer farm-to-table, raw denim aesthetic synth nesciunt you probably haven't heard of them accusamus labore sustainable VHS.

Should I tell my parents I'm adpoted? I'm nervous

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua put a bird on it squid single-origin coffee nulla assumenda shoreditch et. Nihil anim keffiyeh helvetica, craft beer labore wes anderson cred nesciunt sapiente ea proident. Ad vegan excepteur butcher vice lomo. Leggings occaecat craft beer farm-to-table, raw denim aesthetic synth nesciunt you probably haven't heard of them accusamus labore sustainable VHS.

If you sneeze & fart at the same time, is that a screenshot?

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua put a bird on it squid single-origin coffee nulla assumenda shoreditch et. Nihil anim keffiyeh helvetica, craft beer labore wes anderson cred nesciunt sapiente ea proident. Ad vegan excepteur butcher vice lomo. Leggings occaecat craft beer farm-to-table, raw denim aesthetic synth nesciunt you probably haven't heard of them accusamus labore sustainable VHS.